Solsemester under vintern

Hem > Solsemester under vintern

När det är vinter i Sverige är det ju oftast rätt kallt i hela Europa och man måste därför ta sig en bit bort när man vill ha det garanterat varmt och soligt. Thailand är en favorit bland många svenskar. Där är det solsäkert och det finns vänliga människor, fantastisk mat, bra shopping, snorkling, dykning, kritvita stränder och palmer. Det finns inte mycket mer att önska sig, förutom att flygresan skulle vara lite kortare. Solen i Thailand är stark, vilket man ska tänka på med en vinterblek svensk hud. Det är trist att bränna sig bara för att man vill ha lite solenergi.

Vill man ha en kortare flygresa rekommenderas Kanarieöarna. Dit är det lätt att ta sig då alla de stora charterbolagen erbjuder paketresor under vinterhalvåret. Där finns all-inclusive och alla chanser att få en extremt avslappnande semester. Det finns såklart kultur och natur att uppleva på Kanarieöarna också.

På min hemsida hannalovisasol.se skriver jag om ett av mina drömresemål under vintern och det är Florida. Detta är den amerikanska drömmen med Disney World, Sea World, Universal Studios, Kennedy Space Center, tropiskt klimat, stränder och en härlig amerikansk semester, vilket är värt varenda krona.