Ska köpa ett höj och sänkbart skrivbord!

I ett tidigare inlägg nämnde jag att jag behövde ett vinterprojekt för att hålla mig lite sysselsatt under de mörka vinterkvällarna. Nu har jag äntligen tagit tag i renoveringen av mitt hemmakontor! Jag har tömt hela rummet och rensat en hel del. I rensningen strök bland annat mitt gamla avdankade höj och sänkbara skrivbord, min skrivbordsstol och min lampa med.. Så nu behöver jag alltså köpa nya kontorsmöbler, men det är inte fy skam det heller.

Jag har länge funderat på att köpa ett nytt höj och sänkbart skrivbord, men nu har jag äntligen bestämt mig, för jag vet att det är bra att variera sin arbetsposition av många anledningar (läs exempelvis den här artikeln). Jag hittade den här sidan med skrivbord som är elektriskt, som dels visar upp massor av olika höj och sänkbara skrivbord och dels ger tips på saker att tänka på när man ska köpa höj och sänkbart skrivbord - alltså perfekt för mig som inte är så insatt i ämnet. Frågan är bara vilket skrivbord jag ska välja..

Jag fastnade lite extra för ett höj och sänkbart skrivbord med silverstativ och vit skiva, som finns på hemsidan, men det är inget lätt val för det finns många fina modeller av deras höj o sänkbara skrivbord. Dock tror jag att det vita skrivbordet hade passat bäst in hemma hos mig! Och jag kommer inte göra om samma misstag igen, så jag ska köpa ett höj och sänkbart skrivbord som är elektriskt, som man höjer och sänker med en knapp, annars blir processen alldeles för omständig för mig.

/hojochsank.jpg

12 dec 2017