Sanningen om min sjukdom

Hem > Sanningen om min sjukdom

I mitt förra inlägg nämnde jag ju för er att jag inte mår så bra ibland, och att det beror på att jag lider av grov panikångest. Jag tänkte försöka berätta lite mer om det här nu.

Jag har haft panikångest så länge jag kan minnas, och idag är den faktiskt nästan helt borta. Men ibland får jag återfall och då mår jag väldigt dåligt.

Om ni undrar hur det kommer sig att jag klarar av att resa, så är det för att jag mår mycket bättre idag. Bara för några årsedan hade jag aldrig kunnat resa utomlands och jag hade inte ens tänkt tanken att sätta mig på ett flygplan, som är fullt av människor och där jag inte har någon möjlighet att ta mig ut..

Men som sagt, idag mår jag mycket bättre. Dagligen jobbar jag med min panikångest för att jag ska må bättre och med målsättningen att den en dag ska försvinna helt och hållet från mitt liv. Jag är trött på att må dåligt.

Om ni vill tänkte jag att jag kunde berätta i ett eget inlägg om hur jag dagligen arbetar med min panikångest? Hoppas att ni får lite mer förståelse för mig nu iallafall. Jag är glad att ni fortsätter läsa min blogg, och jag hoppas verkligen inte att detta har ändrat er uppfattning om mig.

Jag är inte min sjukdom, det är viktigt att komma ihåg.