Fram med solen igen!

Hem > Fram med solen igen!

Nu på senare tid, sedan jag berättade för er om min panikångest, har det blivit en lite deppigare ton här på bloggen. Dels tycker jag om det, för det visar att mitt liv inte är perfekt, dels hatar jag det för den här bloggen ska ju handla om sol, semester och positiva saker!! Dock är det skönt att kunna skriva av sig och bearbeta processen tillsammans med er. Jaja, nog om detta!

Nu tänkte jag att vi skulle ta fram solen igen! Våren närmar sig med stormsteg och därför tänkte jag ge några tips på roliga saker att göra i vårsolen!

Ha picknick!

Jag vet att det inte är varmt än, men en riktigt fin vårdag och med rätt kläder så kan det faktiskt bli riktigt mysigt att ha en picknick! Ta med dig vännerna till en mysig skogsdunge, park eller liknande och spendera lite tid tillsammans i vårsolen!

Var turist i din egen stad

Något som verkar vara superkul är att låtsas vara turist i sin egen hemstad. Upptäck din stad och troligtvis kommer du få uppleva saker som du aldrig hade upplevt annars. Vad finns det för turister att göra i din hemstad?

Ta en latte på stan!

Något som jag tycker är alldeles för underskattat, är att ta en latte på stan i vårsolen. En mysig uteservering och en god kaffe - det kan nästan inte bli bättre.