Dags att renovera kontoret!

Hem > Dags att renovera kontoret!

I ett tidigare inlägg nämnde jag att jag behövde ett vinterprojekt för att hålla mig lite sysselsatt under de mörka och regniga vinterkvällarna. Nu har jag äntligen tagit tag i renoveringen, och mitt lilla hemmakontor fick vara först ut! Jag har tömt hela rummet och rensat en hel del. I rensningen strök bland annat mitt gamla skrivbord, min skrivbordsstol och min lampa med.. Så nu behöver jag alltså köpa nya kontorsmöbler, men det är inte fy skam det heller.

Jag har länge funderat på att köpa ett höj och sänkbart skrivbord, för jag har hört att det ska vara bra av många anledningar (läs exempelvis den här artikeln). Frågan är bara vilket skrivbord man ska välja.. Jag hittade den här sidan höjochsänkbaraskrivbord.se, som dels visar upp massor av olika höj och sänkbara skrivbord och dels ger tips på saker att tänka på när man ska köpa höj och sänkbart skrivbord - alltså perfekt för mig som inte är så insatt i ämnet.

Jag fastnade lite extra för ett höj och sänkbart skrivbord med silverstativ och vit skiva, som finns på hemsidan, men det är inget lätt val för det finns många fina modeller av deras höj o sänkbara skrivbord. Dock tror jag att det vita skrivbordet hade passat bäst in hemma hos mig! Och jag är ganska säker på att jag vill ha ett höj och sänkbart skrivbord som är elektriskt, som man höjer och sänker med en knapp, annars tror jag att processen blir alldeles för omständig för mig.