Äntligen nya kontorsmöbler

Det här med att hitta bra kontorsmöbler i Stockholm verkar vara ett heltidsprojekt, men nu kan jag äntligen meddela att jag har hittat nya möbler till kontoret! Jag fick ett tips om Elite i Stockholm, som tydligen ska ha kontorsmöbler av hög kvalitet i centrala Stockholm, och jag kände att jag var tvungen att ge dem ett försök. Och det var väl tur, för jag fick verkligen tag i helt fantastiska kontorsmöbler! Tänk att den här guldgruvan fullproppad med snygga och praktiska kontorsmöbler fanns i Stockholm hela tiden. Ett tag hade jag verkligen gett upp hoppet och övervägde att strunta i att köpa nya möbler helt och hållet. 

Problemet har inte varit att hitta kontorsmöbler i huvudstan, utan att hitta bra kontorsmöbler. Är det något jag har märkt under de senaste veckorna så är det att Stockholm kryllar av kontorsmöbler, men att det är svårt att få tag i möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Iallafall om man vill ha kvalitetsmöbler utan att behöva betala en förmögenhet vill säga. 

Till slut har jag iallafall fått tag i massvis med snygga kontorsmöbler som dessutom är av bra kvalitet. Jag funderar på att visa er kontorsmöblerna i ett annat inlägg. Kanske får ni se en bild på slutresultatet när kontoret är helt färdigt. Hade det varit intressant?

9 nov 2017